Scena politica din Neamt pare ca o ia razna. Liviu Harbuz face o miscare surprinzatoare si paraseste PSD pentru PMP .

Trecerea la PMP se va face prin UNPR, unde incepand  chiar de astazi Harbuz este presedinte pe Neamt si vicepresedinte la nivel national.

Surse extrem de credibile spun ca dupa congresul PMP de miercuri ,atunci cand se va face si fuziunea cu UNPR ,deputatul Liviu Harbuz va fi noul presedinte al PMP Neamt dar si vicepresedinte PMP la nivel national .

Inca de la momentul aparitiei stirii fuziunii UNPR cu PMP ,site-ul TVM a intrat in posesia informatiilor care anuntau noua orientare politica a deputatului Harbuz.

La vremea respectiva, Laurentiu Dulama – vicepresedinte CJ Neamt si presedinte PMP Neamt , Nu a dorit sa confirme informatiile noastre si a spus doar ca nimic nu este exclus.

Contactat astazi , Laurentiu Dulama a confirmat zvonurile mai putin pe cel care anunta numirea lui Liviu Harbuz in fruntea PMP Neamt.

Surse din PSD anunta ca este posibil ca miscarea lui Liviu Harbuz care poate fi interpretata si ca o tradare , sa aiba repercusiuni asupra oamenilor din partid apropiati de Liviu Harbuz si se ia in calcul chiar retragerea sprijinului politic , pentru consilierii judeteni si locali loiali acestuia.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.