Actualizare- 22 decembrie: La data de 20 decembrie a.c., minorul în cauză au fost prezentat instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, a anunțat IPJ Neamț.

Știrea inițială: La data de 19 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 56 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat prin efracție într-un imobil, din Piatra-Neamț, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 18 spre 19 decembrie a.c., un minor în vârstă de 15 ani, din Piatra-Neamț, ar fi pătruns prin escaladarea gardului și ulterior prin realizarea unui orificiu în perete, în imobilul în cauză, de unde ar fi sustras o pereche de încălțăminte sport, două boxe, un DVD player și cheile de la un autoturism, cauzând un prejudiciu total estimat la suma de 800 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, față de minorul de 15 ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

sursa: IPJ Neamț

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.