Un barbat din Piatra- Neamt care in ultimele zile a expus in public mesaje obscene pentru Primarie, s-a ales cu o internare la Psihiatrie. Acesta a scris in mai multe locuri publice din oras astfel de mesaje si a purtat zile la rand un tricou cu ”cuvinte dulci” pentru administratia pietreana.

Probabil ca nu au fost putini pietreni cu aceleasi fantezii sexuale ca ale barbatului de 39 de ani, cunoscut cu afectiuni psihice, insa in mod sigur, poitistilor locali nu prea le-a placut invitatia lui la momente intime, adresata Primariei, de aceea, l-au luat de pe strada si l-au internat la Sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean Neamt. ”Bărbatul care a vandalizat pereții mai multor clădiri din Piatra Neamț, scriind injurii adresate Primăriei Piatra Neamț, în dimineața zilei de 8 iulie 2019, a fost identificat și adus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț de către un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică 

Este vorba despre I.S. din Piatra Neamț, în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice și care a fost internat în nenumărate rânduri în prezența polițiștilor locali, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

sursa foto: Politia Locala Piatra Neamt

Urmează a se lua măsurile legale în conformitate du Legea 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar contravenientul va fi din nou predat cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț – Secția Psihiatrie”, se arata intr-o informare a Politiei Locale Piatra- Neamt.

Barbatul cu tricou ”sexi” este cunoscut pentru mai multe astfel de derapaje. Anul trecut, acesta s-a dat in spectacol zeci de minute pe mijlocul unei strazi din oras.

VIDEO- Circ și înjurături zeci de minute în mijlocul bulevardului, printre mașini. Poliția Locală nu a vrut să intervină

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.