Actualizare: Bărbatul a fost găsit în Roznov astăzi, in jurul orei 13. Nu a fost victima vreunei infracțiuni, a anunțat Poliția Neamț.

Știrea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului TĂNASE NECULAI, de 82 de ani, din Zănești.

La data de 9 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 iulie a.c, în jurul orei 23.00 , TĂNASĂ NECULAI, în vârstă de 82 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

*Semnalmente: înălţime – 1.60 m, greutate – 60 de kilograme, ochi albaștri, păr alb, ten deschis.*

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un tricou gri, pantaloni de pijama verde deschis, fiind încălțat cu șlapi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Zănești și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de bărbatul în cauză, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.