Campanie door to door si discutii directe cu cetatenii. Sunt doua dintre obiectivele pe care liberalii nemteni si le propun pentru campania electorala pentru alegerile prezidentiale de pe data de 2 noiembrie. In plus, acestia promit o campanie curata si un TEL Verde la care pt apela cei care au ceva de sesizat, fie ca sunt probleme sociale, fie ca tin de desfasurarea campaniei electorale.

In acelasi context liberalii nemteni au anuntat cateva initiative si proiecte menite sa ridice standardele educatiei romanesti. Cadre didactice din Piatra Neamt si Roman au constituit o comisie pentru educatie, al carei presedinte este profesorul Mihai Obreja.

In urmatoarea perioada de timp liberalii nemteni vor lansa inca doua noi proiecte. Este vorba despre o initiativa ce vizeaza o noua abordare a after school-ului, pentru elevii care doresc sa se pregateasca pentru examenele nationale si despre un proiect intiulat “Domnul Trandafir”, proiect are in vedere o recunoastere a dascalilor nemteni pentru rezultatele obtinute la concursurile nationale si la examene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.