Actualizare stire- 10 februarie: Vezi AICI! Consilierul PNL cu limbaj porno, va fi exclus din partid. Hopșa: ”Trebuia să-și dea el demisia”

Stirea initiala: In fiecare campanie electorala, toate partidele politice, fara exceptie, promit si dau asigurari electoratului, ca aduc in prim plan oameni noi, oameni capabili, educati, buni romani, care vor dezvolta comunitatile in care vor fi alesi. Dupa ce se vad cu sacii in caruta, ”oamenii noi si educati”, dau cu mucii in fasole si scot din ei adevaratul caracter. De-a lungul timpului, tvmneamt.ro a facut publice mai multe exemple de alesi locali, de la aproape toate partidele, care si-au dat arama pe fata si au demonstrat ca nu au pic de bun simt, ca le lipsesc cu desavarsire ”cei 7 ani de acasa” si ca pentru ei, alegatorii nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.

Astazi, publicam exemplul unui consilier local PNL din comuna Razboieni, judetul Neamt. Mai jos, veti vedea necenzurat, un mesaj trimis de Cristian Liciu, caci despre el este vorba, unui barbat care a indraznit sa-i faca o observatie intr-un comentariu la o postare de pe contul de facebook al liberalului. Contactat de tvmneamt.ro, I.R. (destinatarul ”urărilor” lui Liciu) a confirmat autenticitatea mesajului si spune ca l-a contrazis pe Liciu la o postare legata de un subiect privind o scoala din comuna Razboieni, apoi s-a trezit cu mesajul de mai jos, trimis de alesul local PNL. Evident ca nu i-a raspuns, pentru ca la asa ceva chiar ramai fara replica, mai ales cand mesajul cu limbajul de cea mai ieftina bodegă, vine din partea unui om cu pretentii de politician: ”Hei, prietene… poti sa sugi p… un pic… ca sa-ti treaca de foame…”, i-a transmis liberalul Liciu lui I.R. Mai jos, captura de ecran intrata in posesia tvmneamt.ro:

Cristian Liciu este si presedintele PNL Razboieni, organizatie aflata sub coordonarea senatorului PNL Eugen Tapu Nazare. Liciu a candidat anul trecut pentru functia de primar al comunei, insa a pierdut la un scor rusinos, obtinand doar 100 de voturi din 1.700. El a incercat in trecut sa obtina si fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamt, insa pietrenii l-au trimis la plimbare. Liciu a trecut pe la mai multe partide inainte sa iasa pe usa din dos a politicii nemtene, dupa mai multe scandaluri rasunatoare, si a fost pentru o scurta perioada chiar si seful OPC Neamt. Anul trecut a revenit in politica, i s-a dat pe mana o intreaga organizatie PNL si acum reprezinta cetatenii din Razboieni in Consiliul Local al comunei.

Nici Cristian Liciu, nici presedintele PNL Neamt nu au putut fi contactati pentru a-si expune un punct de vedere (daca ar mai fi ceva de comentat), insa un drept la replica poate fi trimis redactiei la adresa de mail tvmpiatraneamt@gmail.com.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. A fost dintotdeauna un mare om de cultură și artă .
    Încă mai sunt exemple pe YouTube când făcea pregătire culturală cu soția pe jos, trântită pe ciment in curtea firmei și de față cu angajații .

  2. Cum vreți să se comporte în societate, dacă acasă la el mătură curtea cu nevastă-sa?

    Ce să-i ceri unuia ca el cu 2 clase(ca trenul)….

    Publicați filmul de pe internet unde o bate pe nevastă, să vadă toți ce SPECIMEN de om este(dacă se poate numi OM, acest Patruped)!!!!!!!!!?????????……

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.