Politia Neamt a deschis dosar penal pentru comunicare sau raspandire de informatii false, dupa ce o femeie s-a filmat in direct pe facebook in fata ATI-ului modular din Piatra Neamt, afirmand ca este gol, ca în interior nu sunt pacienti si nu este nici personal medical. ”Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini, în care o persoană prezintă informații cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra Neamț, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț face următoarele precizări:

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora și fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Neamt.

Femeia este din Piatra Neamt si a facut filmarea duminica. „Iată spitalul modular de la Piatra Neamț, nu e nimeni pe acolo. Uite, nu e nimeni!”, spunea aceasta, in timp ce la ora respectiva, toate cele 26 de paturi de la ATI-ul modular erau ocupate cu pacienti in stare grava.

Femeia care spune ca e vaccinata, obisnuieste sa intre in direct pe facebook si sa critice autoritatile pentru modul in care gestioneaza pandemia, live-urile ei inregistrand audiente record, cu sute de mii de vizualizari si zeci de mii de share-uri.

Unul dintre live-urile cele mai vizualizate, este cel in care aceasta îl critica in limbaj extem de dur pe Raed Arafat:

I.C.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.