S-a detonat nucleara (politică) în CL Piatra Neamț, după ce PSD și-a pus viceprimar cu ajutorul majorității PNL-USR. Mai întâi, Daniel Harpa a anunțat că atât Eduard Minuț, noul viceprimar PSD cât Florentina Luca Moise, lidera consilierilor locali PSD, vor fi excluși din partid. Acum, și USR Neamț anunță că îl va exclude din partid pe viceprimarul Marius Irimia, dar și pe consilierul local Cosmin Asandei. Cei doi sunt acuzați că au votat pentru alegerea viceprimarului PSD, lucru de neacceptat pentru USR.
 Comunicat de presă USR Neamț:
Ca urmare a celor întâmplate azi în cadrul ședințelor Consiliului Local al municipiului Piatra Neamț, deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț, va propune Biroului Județean al USR Neamț excluderea din partid a lui Marius Irimia și a lui Cosmin Asandei.
 
      Voturile colegilor Marius Irimia și Cosmin Asandei au dus la constituirea alianței PSD-PNL in cadrul CL Piatra Neamț. Noul viceprimar la Piatra Neamț este Eduard Minuț – de la PSD. 
      USR luptă împotriva colosului PSD – PNL, iar sprijinirea formării unei astfel de alianțe contravine tuturor principiilor și acțiunilor USR.
Dacă cele 4 excluderi (PSD și USR) se concretizează, primarul Carabelea va avea o mare problemă cu majoritatea în consiliul local.
I.C.

3 COMENTARII

  1. Problema este mult mai urata pentru simplul fapt ca cetățenii municipiului PIATRA_NEAMT nu știu cine conduce de facto acest municipiu și cine da dispoziții. Este prematur sa trag un obuz asa mare acum sa spun cine și de când partizanat Flory cu seful adevărat al primăriei și ce greu din PSD Neamț a facut combinații cu cei doi! Va urma. Succesuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.