Cristian Liciu, consilier local PNL in comuna Razboieni, jud. Neamt, va fi exclus din partid, a declarat in aceasta seara Forin Hopșa, secretar general PNL Neamt, in emisiunea Vestea Tic- Tac, moderata de Daniel Vinca (vestea.net)

Masura radicala a liberalilor nemteni, vine dupa ce tvmneamt.ro a publicat o captura de ecran cu un mesaj trimis de liberalul Liciu, catre o persoana care l-ar fi criticat pe facebook: ”Hei, prietene… poti sa sugi p… un pic… ca sa-ti treaca de foame…”, i-a transmis Liciu lui I.R.

Hopșa a mai precizat ca pana astazi, Cristian Liciu ar fi trebuit sa-si dea demisia din partid, fara sa mai astepte sa fie exclus de conducerea PNL Neamt. ”Referitor la consilierul local de la Razboieni, o sa fie discutat in prima sedinta de Birou Politic Judetean (n.r. BPJ PNL Neamt). Propunerea mea ca si consilier judetean, va fi excluderea domnului Liciu. Excluderea din partid. Statutar, ca sa putem exclude un membru din randul nostru, trebuie sa fie intr-un for statutar. Omul acesta, daca a trimis un mesaj de genul celui pe care l-am vazut in presa, eu cred ca era de bun simt sa-si dea el demisia”, a declarat Florin Hopsa, liderul consilierilor judeteni PNL Neamt.

Daca va pierde sprijinul partidului, Liciu va ramane si fara functia de consilier local al comunei Razboieni.

Declaratia lui Hopșa poate fi vazuta mai jos, de la minutul 1:29:35

Articolul cu dezvaluirea tvmneamt.ro, AICI: Limbaj de consilier local PNL: ”Poți să sugi p… un pic? Ca să-ți treacă de foame”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pacat. Persinajul ar fi trebuit promovat. Daca cititi acea propozitie si incercati sa o lipiti de toate masurile luate de Câtu , taieri de pensii, salarii, ajutoare promise in horeca, vanzari sau listari de societati si banci de stat, veti constata ca replica poate fi folosita ca slogan pt alegatori si ca descrie exact situatia ca indemn la supravietuire pt oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.