Liviu Harbuz, candidatul Pro Romania la primaria Piatra Neamt, prevestește disparitia PSD. Intrebat intr-o conferinta de presa de ce este atacat din partidul (PSD) al carui membru a fost pana in urma cu peste 4 ani, Liviu Harbuz a spus ca PSD este un partid de structura comunista, nereformat, un partid perimat si mort, care va disparea în curand, odata cu ultimii săi baroni. ”Mi se pare normal. PSD-ul a ramas o structura socialista, mai asa spre comunista, nereformata. Ăsta este si motivul pentru care s-a creat Pro Romania, care este un partid social democrat, de centru, de centru stanga. Eu, stiti ca ma revendic de centru, cateodata imi mai scapa cate un picior pe dreapta, consider ca Romania nu poate trai doar cu social democratie sau doar cu politici liberale. Cred ca e nevoie de un mix, avem nevoie de politici liberale, in aceeasi masura in care avem nevoi de politici social democrate, pentru ca pana la urma, cineva trebuie sa se ocupe sa produca bani, iar cineva trebuie sa se asigure ca nu apar fenomene de excluziune sociala, nu apar fenomene de inechitati sociale, avem nevoie de toate aceste lucruri. 

Repet. Este si motivul pentru care tot in fata dumneavoastra, am afirmat de nenumarate ori, ca nu voi face niciodata o alianta la Piatra Neamt sau judetul Neamt cu PSD-ul. Pentru mine, PSD-ul este un partid perimat, un partid mort, care mai traieste desigur, prin baronii săi reprezentativi, noroc ca nu in toata tara, au mai ramas cativa si sper ca acesti baroni sa dispara si ei odata cu disparitia PSD-ului. Ne-am saturat de ei. Uitati ce se intampla la Neamt! Cred ca este unul dintre exemplele cele mai relevante apropo de existenta baronilor, de domnia lor, de multe ori de mojicia lor. Pana la urma, oamenii, votantii, sper sa inteleaga ca PSD-ul este de domeniul trecutului, trebuie sa inteleaga ca avem nevoie de o social democratie moderna, europeana si noi ne revendicam in aceasta zona, in zona social democratiei moderne europene”, a transmis Liviu Harbuz.

Alaturi de Liviu Harbuz, la conferinta de presa de ieri a participat si Iurie Leanca, fostul premier al Republicii Moldova, care a transmis un mesaj de sustinere a candidaturii lui Harbuz la primaria Piatra Neamt.

Declaratiile complete ale celor doi, in materialul video de mai jos:

Conferință de presă Pro România Neamț- Liviu Harbuz și Iurie Leancă, fostul premier al Moldovei

Publicată de TVMneamţ.ro pe Joi, 17 septembrie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.