După ce zile la rând au fost blocaje infernale in traficul rutier din Piatra Neamt, la propunerea lui Liviu Harbuz, directorul de cabinet al primarului Carabelea, tvmneamt.ro a realizat o demonstratie in direct, pentru a vedea timpii de asteptare din trafic.

Demonstratia (experimentul) a avut loc in aceasta dimineata, 14 septembrie, cu plecare la ora 7:53, din capatul dinspre Sarata al Bulevardului Decebal. Traseul a fost structurat pe 3 segmente: B-dul Decebal- 1Mai, 1Mai- str. Dimitrie Leonida- semafor Brădet, Semafor Brădet- Calea Romanului. Fiecare segment de traseu a fost cronometrat, iar contrar asteptarilor, timpii au fost foarte buni de acesta data, probabil si din cauza ca valorile de trafic au fost mai reduse in ultimele zile.

Concluzia este că în Piatra Neamt inca se poate circula cu masina, si nu cu trotineta. Deocamdata. Pentru că urmeaza sa vedem cum si cu ce se va circula cand vor incepe lucrarile la coridoarele de mobilitate.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos, transmis in direct de tvmneamt.ro:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Sunteti penibili!!!
    V-ati plimbat prin oras la o ora cand toata lumea era la serviciu si elevii in clase..posibil sa va mai intersectat cu câțiva întârziati sau cei care incep programul la 8’30!
    Nu ne mai luati de fraieri! Treziti-va de dimineata si stati in trafic ca noi fraierii!!Chiar nu avem nevoie de demonstrațiile voastre de tot râsul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.