Liviu Harbuz, directorul de cabinet al primarului de P. Neamț, se arată extrem de optimist în privința rezultatelor alegerilor locale de anul viitor. Acesta lasă să se înțeleagă că la Piatra Neamț nici nu poate fi vorba de o luptă electorală, pentru că primarul în funcție nu are concurent. ”La Piatra Neamț nu există o luptă electorală -din punctul meu de vedere- dacă vorbim de candidații pentru primăria Piatra Neamț, n-aș vrea să invoc sondajele, pentru că și eu am aceeași abordare, rezultatele sondajelor se văd abia în ziua în care sunt alegerile. Deci rezultatul care va fi generat de ceea ce avem în urne, va fi realitatea și acolo vom vedea fiecare cum stă”, a spus Harbuz la Monitor TV.

Harbuz crede că Andrei Carabelea va câștiga la scor alegerile pentru primar și că de fapt, greul din punct de vedere al administrării orașului, vine abia de la al doilea mandat. ”Eu cred că primarul Carabelea va câștiga detașat. Nu-l fericesc, pentru că provocarea celui de al doilea mandat este mult mai mare decât provocarea din primul mandat, atunci când ai de finalizat o groază de inițiative, o groază de investiții, o groază de lucrări. Și atunci când câștigi alegerile, dacă ești responsabil, te apasă foarte mult responsabilitatea, în sensul în care nu mai ai voie să greșești. În primul mandat, mai poți greși, pentru că n-ai avut experiență, n-ai știut ce înseamnă. Așteptările în al doilea, al treilea mandat, pentru un primar, sunt foarte mari. Și de fapt, un primar acolo își dă examenul în politică.”

Totuși, Liviu Harbuz a identificat și un posibil principal contracandidat pe care l-ar putea avea Carabelea. ”Principalul contracandidat cred că e reprezentat de potențialele greșeli pe care le poate face.

Șeful de cabinet al primarului a enumerat și calitățile care îl recomandă pe acesta: ”În primul rând îl recomandă vârsta, în al doilea rând, pentru că are o vârstă optimă pentru a conduce o primărie și modul de a face politică, deși dânsul nu este un politician, este un om dedicat administrației, care desigur, face și politică, pentru că nu se poate altfel, așa e în toată lumea. Îl recomandă onestitatea, îl recomandă ambiția de a face lucruri, îl recomandă dragostea pentru oraș și pentru cetățenii din oraș, care este așa cum spuneam, una onestă și nu una de fațadă, îl recomandă dorința de a schimba lucruri, de a face din acest oraș, un oraș modern

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Fără legătură aparentă cu subiectul acesta, uitați-vă la postare prefectului Niță, ucenicul lui Arsene, despre cum au găsit ei soluții pentru problemele salariale ale funcționarilor din CAS-uri. Un ipocrit! Dar mai ales comentariile la postarea idioată a prefectului, făcute de funcționari de prin prefecturile din țară și Enescu, liderul de sindicat al prefecturilor. A terminat mizeriile despre Carabelea, acum rezolvă probleme naționale. Du-te acasă, psd-ist care te chinui să te reinventezi.

  2. Update. Niță a rezolvat problemele salariale ale celor din CAS-uri dar ce face în continuare? Astăzi protestează DSP-urile și urmează alte categorii de bugetari care vad că pentru finanțiști șî casele de sănătate s-a putut. Le rezolvă pe toate.. gafă de politruc oportunist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.