Loovitura de teatru la Pro Romania Neamt. Sedinta in care Liviu Harbuz a schimbat tot Biroul Judetean, a fost desfiintata de la centru, pentru ca ar fi fost pe langa statutul partidului, anunta Madalina Ciubotaru, ea fiind unul dintre membrii Biroului ”executati” la momentul respectiv.
Astfel, fosta senatoare PSD Emilia Arcan si toti ceilalti membri ai biroului alesi in sedinta fulger facuta de Harbuz, raman fara functii. În schimb, este reinstalata pe functie vicepresedinta CJ Neamt, Madalina Ciubotaru, care ramane in continuare trezorierul partidului.
Cei care au participat la puciul din seara de 5 iulie, sunt numiti de Madalina Ciubotaru, persoane care fug dupa functii sau persoane fara orice urma de moralitate. ”Imi cer scuze ca ați fost induși in eroare de anumite persoane care in goana lor după functii calcă in picioare orice urma de moralitate și sper ca acest lucru sa nu va afecteze încrederea pe care o aveți in PRO PRO România și în proiectul nostru.
Consider ca e momentul unui punct ZERO și cred ca cel mai corect e sa trăim cu toții in lumina și adevăr!
Rezolutia Comisiei Naționale de Etica și Arbitraj a Partidului PRO România, votată in Biroul Executiv Național stipuleaza:
1. “Invalidarea revocării din funcția de trezorier al Organizației Județene a doamnei Madalina Ciubotaru”;
2. “Invalidarea deciziilor Biroului Executiv Judetean Neamt din ședința 5.07.2021, respectiv cele privind revocarea trezorierului și stabilirea noii conduceri județene a partidului.”
În concluzie: Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticusan nu sunt prim-vicepreședinți ai organizației județene; Ovidiu Gavril nu este secretar general și nici Cristian Tihenea trezorier”, transmite vicepresedinta CJ Neamt, Madalina Ciubotaru.
Intre timp, Emilia Arcan a organizat alegerea conducerilor Pro Romania in cel putin 7 organizatii din tot atatea comune. Cum in urma deciziei de la centru, rezulta ca aceasta a ocupat nestatutar functia de primvicepresedinte, alegerile din comunele respective ar putea fi declarate nule.
Odata cu verdictul de la centrul partidului, sunt sanse foarte mari sa apara modificari si in lista consilierilor judeteni Pro Romania, care au ales sa participe la sedinta nestatutara.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.