Deputata PSD de Neamț, Oana Bulai, anunță că amendamentul depus de parlamentarii PSD de Neamț la Legea Bugetului, a fost aprobat. Astfel, 2,8 milioane de lei, au fost alocați pentru reabilitarea UPU Piatra Neamț. ”Amendamentul depus alături de colegii parlamentari din PSD NEAMT pentru alocarea sumei de 2,8 milioane de lei pentru refacerea în totalitate a secției #UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a trecut de votul Parlamentului.
Suma va fi asigurată de la bugetul de stat, iar împreună cu fondurile alocate de Consiliul Județean Neamț, va contribui la un sistem de sănătate modern și la cele mai înalte standarde pentru nemțeni.
Amendamentul reprezintă respectarea angajamentului luat de toți parlamentarii social-democrați din Neamț de a sprijini îmbunătățirea sistemului medical de la noi din județ.
România va avea în următorul an un buget echilibrat elaborat de Guvernul condus de Marcel Ciolacu, care prevede o creștere a fondurilor destinate domeniului sănătății cu 44% mai mult față de anii anteriori. În total, sănătatea va primi 19 miliarde lei în 2024. Sunt bani destinați investițiilor, începerii lucrărilor la noi spitale și secții”, transmite Oana Bulai.
I.C. (sursa foto- Oana Bulai)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.