O persoana din Piatra- Neamt, a ramas blocata in casa si  a reusit sa iasa cu ajutorul pompierilor 

    Duminică, 11.09.2016, la ora 16:47, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre o persoană în vârstă de 39 de ani, blocată în casă, în loc. Piatra Neamț.  La locul intervenției s-au deplasat 3 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de capacitatec medie. Pompierii au intrervenit pentru deblocarea ușii, persoana fiind găsită în casă, în viață.

Vineri si sambata, ca in fiecare zi dealtfel, nu au lipsit nici incendiile de vegetatie uscata.

    Vineri, 09.09.2016 la ora 13:02, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în orasul Roznov. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 900 mp de miriște si 1000 mp cultura de salcie si teren viran. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fara respectarea regulilor.

    Sâmbătă, 10.09.2016 la ora 13:15, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în satul Răucești, comuna Răucești. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanta SMURD. În urma incendiului au ars aproximativ 4 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

    Sâmbătă, 10.09.2016 la ora 14:42, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în anexa Văleni din municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă. În urma incendiului au ars aproximativ 1 tonă de fân și 2 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.