Partia de schi din Piatra Neamt intra in pregatiri pentru sezonul rece, a anuntat astazi intr-o conferinta de presa, primarul Dragos Chitic. Si in acest an, partia va fi administrata direct de primarie. ”Începem să pregătim pârtia de ski pentru sezonul de iarnă 2019-2020, în aceleaşi condiţii de administrare din sezonul trecut. Şi în acest sezon, pârtia va fi administrată direct de municipalitatea pietreană, variantă care, anul trecut, a făcut ca pârtia să fie redeschisă şi să funcţioneze un număr de şapte week-end-uri, beneficiind şi de condiţii meteo favorabile.

            Pârtia este omologată de Ministerul Turismului, iar pentru a putea fi operaţională, vom încheia contracte pentru serviciul salvamont, pentru exploatarea telescaunului, a tunurilor de zăpadă, respectiv pentru pregătirea stratului de zăpadă corespunzător pentru a se schia în siguranţă. Dacă şi în această iarnă vremea ne va ajuta, vom fi pregătiţi să deschidem pârtia de la Piatra Neamţ”, a declarat Dragos Chitic.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Vorbiți un pic și cu oamenii de la Perla sa vedeți ce teapa au luat anul trecut. Partia a fost amenajata și întreținută de ei și nu de oamenii de la primărie asa cum s-a lăudat Chitic. Directorul de la Perla a promis angajaților plata orelor suplimentare pe perioada funcționarii pârtiei (s-au lucrat în jur de 250 ore pe luna în condiții dificile, frig, umiditate, noapte) și după o luna a uitat…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.