Liderul PDL Neamt, Alexandru Dragan a anuntat ca de acum incolo, PDL dispare, iar pe scena politica nu va mai fi decat marele PNL. In plus, structurile de conducere se vor contopi, nu vor mai exista copresedinti ai PNL sau ai PDL ci doar copresedinti ai PNL. Alexandru Dragan dar si Mugur Cozmanciuc, presedinte al PNL Neamt, au vrut sa multumeasca nemtenilor pentru ca au iesit la vot desi, cel putin Alexandru Dragan a recunoscut ca in Neamt, Klaus Iohannis a pierdut alegerile.

Alexandru Dragan – Copresedinte PNL
”Sunt emotionat din doua motive. Unul este castigarea alegerilor, al doilea este acela ca aceasta este ultima conferinta- de presa a PDL pentru ca o data cu analiza acestor alegeri in cadrul ACL s-a hotarat ca de acum inainte va exista un singur partid si vom face toate lucrurile impreuna, asa cum le-am facut si pana acum. De-a lungul timpului au fost multe lupte, dar niciuna nu a culminat cu aceasta campanie. A fost o lupta grea. Multumim celor care au participat la vot, prezenta la vot a demonstrat interesul maxim al populatiei pentru schimbarea politicii romanesti. Acest vot semnifica speranta oamenilor antr-o noua politica, a bunului simt, politica cinstita, dominata de respectul fata de oameni. Dupa felul cum s-au manifestat votantii eu cred ca alegerile nu au fost castigate numai de Iohannis si ACL, au fost castigate de poporul roman. Poporul roman unit in acelasi cuget si simtiri. Diaspora a infuluentat votul pentru Iohannis. Cat priveste Guvernul. Eu cred ca nu trebuie sa demisiooneze, ar trebui sa prezinte bugetul pentru 2015, abia atunci se vor vedea implicatiile pomenilor electorale. Este o fericire pentru noi, ,manifestam intreaga incredere si speranta ca viata in Romania se va schimba”

Mugur Cozmanciuc – Presedinte PNL Neamt
”Vreau sa multumesc celor peste 115 868 de nemteni pentru increderea acordata candidatului Klaus Iohannis marelui Partid National Liberal. Este un semnal foarte puternic pentru o optiune evidenta de crestere a sperantei in partea dreapta a esicherului politic. In judetul Neamt este un rezultat care, de asemenea, ne va responsabiliza pe noi echipa de conducere. Este un rezultat neasteptat de nimeni in urma cu doua luni de zile, dar un rezultat care are la baza rodul muncii unei echipe. Pentru aceasta insa trebuie sa multumim alegatorilor. Pe de alta parte, rezultatul obliga oamenii politici de la nivel national ca judetul Neamt sa fie parte a unui program de tara, un program in care autostrada care leaga Moldova de Ardeal si de Europa sa treaca prin Neamt, judetul trebuie sa beneficieze de investitii care sa duca la creearea de locuri de munca.”

Liderul liberal a mai mentionat ca scorul obtinut de Klaus Iohannis in judetul Neamt este de 45,05%, este unul ‘neasteptat’ in conditiile in care PNL si PDL au pierdut aproape toti primarii in urma ordonantei privind alesii locali.Liderul PNL Neamt a adaugat ca rezultatul alegerilor are la baza un singur motiv si anume valul creat de toti cetatenii romani din diaspora.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.