PNL pare sa se fi hotarat in cele din urma, pe cine va lansa in cursa pentru primaria Piatra Neamt, la alegerile locale din luna septembrie. Candidatul liberal pare a fi fostul prefect Vasile Panaite. Cel putin asa rezulta din mesajul postat de acesta seara trecuta pe contul lui de facebook, dupa o perioada destul de lunga in care a fost absent din spatiul public. Panaite vorbeste despre ”asumarea rolului de lider”, despre aducerea municipiului Piatra Neamt langa orasele de top si incheie cu ”In echipa mea sunteti toti pietrenii”, ceea ce seamana foarte mult cu un slogan electoral. ”Nu am ascuns niciodată faptul că vreau să pun experiența mea administrativă de peste 25 de ani ca primar și prefect în slujba tututor.

Dincolo de faptul că am fost întotdeauna un om de echipă, cred că eforturile tuturor trebuie să se îndrepte asupra modului în care împreună, dar cu cineva care trebuie să își asume rolul de lider, trebuie să readucem acest oraș pe aceeași linie de dezvoltare cu alte orașe de top: Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia și, de ce nu, în viitorul cât mai apropiat, Budapdesta sau Viena.

Nu, nu este deloc un vis de neatins, ci un proiect la care putem cu toții să contribuim! Cu o idee, cu un gând curat, cu inima deschisă! În echipa mea sunteți toți pietrenii!”, spune Panaite, care adauga si o poza realizata destul de profi, avand pe fundal cladirea in care se afla biroul primarului, abordand o atitudine si gestica studiate, intocmai ca pentru un afis electoral.

Vasile Panaite era dat (pe surse) candidat PNL la Primaria Piatra Neamt inca de anul trecut, dupa ce actualul primar Dragos Chitic a fost condamnat la inchisoare cu suspendare intr-un proces al carui recurs inca se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cauza fiind amanata pentru luna septembrie.

Singurele partide care inca nu si-au anuntat oficial candidatii la primaria resedintei de judet, sunt PSD, PNL si Pro Romania

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.