”Plaiesii”, Vestitul Ansamblu Etnofolcloric din Moldova de peste Prut, va evolua la Podoleni, jud. Neamt, pe scena Zilei Comunei. Manifestarea va avea loc duminica, 18 august, incepand cu ora 14. ”Primarul Cristian Croitoriu și Consiliul Local al Comunei Podoleni, au deosebita plăcere de a vă invita duminică, 18 august 2019, începând cu ora 14.00, să luați parte la celebrarea “Zilei Comunei“, eveniment ce se va desfășura pe Stadionul Comunal”, se arata intr-un anunt facut de Primaria Podoleni.

Conceput inițial ca un colectiv mixt de cântece și dansuri, Ansamblul etnofolcloric ‘Plăieșii” a fost creat de Nicolae Gribincea la 15 ianuarie 1989 pe lângă Palatul Republican al Copiilor și Adolescenților. În intervalul 1990 – 1999 a activat pe lângă Liceul Teoretic român-francez „Gheorghe Asachi”, purtând numele de „Stejăreii”.
Actualmente, sub titulatura de „Plăieșii”, se află sub egida Preturii sectorului Botanica a municipiului Chișinău. Evoluează ca și colectiv profesionist în cadrul Direcției Cultură a municipiului Chișinău.

Pe scena vor mai evolua si Lidia Buble, dar si alti artisti indragiti de public.

1 COMENTARIU

  1. ERA MAI DECENT AFISUL FARA PARASUTE/”MARI ARTISTE” DE CARE NU A AUZIT NIMENI CU NURII LA VEDERE !

    ESTE VORBA TOTUSI DE ZIUA UNEI COMUNE, NU DE CENTURISTE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.