Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt s-au alaturat campaniei „Fii tu Mos Craciun pentru o familie nevoiasa!” initiata de CORP – Club Off Road Piatra Neamt in colaborare cu Primaria Municipiului Piatra Neamt, cu Asociatia Sens Civic, cu Asociatia de voluntariat „Da Mai Departe” si cu AREMPF Educatie Pentru Sanatate.

Andrei Grancea – Ofiter de Presa ISU Neamt

„Pana pe 21 decembrie se deruleaza o actiune umanitara destinata, in special, copiilor care locuiesc in satele de munte din judetul Neamt, la care Mos Craciun nu ajunge in fiecare an. Cei care doresc si vor sa doneze pentru sacul lui Mos Craciun o pot face la centrele de colectare organizate in cladirea Forum Center de la Piata Centrala, la parter, intre orele 11 si 19 si la sediul firmei Ava Sting de pe strada Mihai Viteazu, nr. 44, bl. A3 – Calea Romanului vizavi de UNU TV, intre orele 9 si 16”

Toate obiectele donate vor pleca luni, 21 decembrie, incepand cu ora 9, spre copiii din localitatile de munte, incepand cu satele din comuna Cracaoani.Se pot dona obiecte de imbracaminte, incaltaminte, jucarii pentru copii cu varste intre 1 si 14 ani, cele mai indicate sunt cele nefolosite sau putin folosite, dar pot fi oferite si bunuri uzate, doar sa fie curate si in stare buna. De asemenea, materiale pentru curatenie si igiena personala intacte, cum sunt detergent pentru spalare manuala, sapun, pasta si periute de dinti, hartie igienica, prosoape, sampon, orice alte lucruri care nu costa mult, dar care inseamna mult pentru copiii din familiile defavorizate, din cele monoparentale. Pentru ca sunt daruri ce urmeaza sa ajunga la copilasi, se pot oferi dulciuri, fructe, dar si produse neperisabile, cum sunt ulei, zahar, faina orez.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.