Actualizare: La data de 06 februarie a.c., unitatea de parchet a dispus față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, a anunțat Poliția Neamț.

Știrea inițială: Serviciul Județean Anticorupție Neamț (DGA) transmite precizări privind reţinerea femeii ofițer din cadrul SJA Neamţ. ”Ofițerul în cauză se află la dispoziția Serviciului Județean Anticorupție Neamț începând cu data de 24.08.2020, ca urmare a punerii în mișcare a acțiunii penale într-o cauză penală instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

La data de 05.02.2024, fiind citată de organele de cercetare penală din cadrul IPJ Neamț într-o cauză penală care vizează comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (în modalitatea de săvârșire a faptei, având dreptul de a conduce suspendat), persoana în cauză nu s-a prezentat, fiind emis pe numele său un mandat de aducere şi ulterior dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de aceasta.

În funcție de evoluția anchetei penale, conducerea DGA va dispune măsurile prevăzute de Statutul polițistului.

Direcția Generală Anticorupție a sprijinit activ organele de urmărire penală care instrumentează acest dosar și se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea, susținând aplicarea acesteia fără echivoc, indiferent de funcția sau de calitatea persoanei, sens în care a īntreprins – inclusiv īn acest caz – şi īntreprinde constant demersuri pentru consolidarea propriului mediu de integritate”, se arată într-un comunicat DGA Neamț.

Detalii despre reținerea femeii ofițer anticorupție

Femeie ofițer anticorupție, reținută de polițiști. A condus fără permis, două luni de zile

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.