Primăria Piatra Neamț a transmis un drept la replică în urma articolului Noi modificări în traficul rutier din P. Neamț. Sens unic pe una dintre cele mai mari străzi, prin care susține că la acest moment nu există niciun proiect prin care s-ar intenționa modificarea circulației pe străzile Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun și Calistrat Hogaș. Din ceea ce transmite primăria, mai rezultă că un astfel de demers nu este exclus în caz că situația o va impune după finalizarea lucrărilor la coridorul de mobilitate Bulevardul Decebal – Piața Mihail Kogălniceanu – Bulevardul Traian.

În articolul tvmneamt.ro nu se vorbește despre un proiect în acest sens, ci despre o propunere luată în calcul la nivelul primăriei. Totodată, în articolul tvmneamt se precizează că o eventuală astfel de măsură nu este imediată, ci ar putea fi luată doar după o aprobare în Comisia Rutieră.

Punctul de vedere al Primăriei Piatra Neamț:În acest moment, Comisia pentru Analiza și Asigurarea Fluidizării Circulației Rutiere în Municipiul Piatra-Neamț nu are în analiză niciun proiect care vizează modificări ale circulației pe străzile Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun și Calistrat Hogaș. Orice propunere de modificare pentru arterele adiacente coridorului de mobilitate Bulevardul Decebal – Piața Mihail Kogălniceanu – Bulevardul Traian va putea fi supusă analizei și aprobării Comisiei Rutiere doar după ce lucrările pe acest culoar vor fi finalizate, pentru a se putea observa modificările apărute în trafic.

În momentul de față se lucrează la un proiect mai amplu, care vizează modernizarea mai multor străzi, configurarea de noi piste pentru bicicliști și nevoia de regândire a sistemului de străzi cu sens unic în contextul finalizării coridoarelor de mobilitate. Orice propunere de modificare a circulației pe străzile principale din Piatra-Neamț va fi adusă la cunoștință pietrenilor după definirea celor mai bune soluții de fluidizare împreună cu specialiști în siguranță rutieră.

Noi modificări în traficul rutier din P. Neamț. Sens unic pe una dintre cele mai mari străzi

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.