Purtatorul de cuvant al PSD Piatra- Neamt a facut public noaptea trecuta, mesajul organizatiei pe care o reprezinta, in legatura cu retinerea lui Ionel Arsene de catre procurorii DNA Bacau. Mesajul este unul cat se poate de vehement, procurorii fiind acuzati de pratici staliniste. Se afirma ca Arsene este victima unui scenariu prin care se urmareste eliminarea lui de catre cei care au jefuit orasul. PSD Piatra- Neamt anunta ca organizatia va anunta ambasadele straine despre ceea ce se intampla in cazul lui Arsene.

ORGANIZAȚIA MUNICIPALĂ PSD PIATRA NEAMȚ

Loading...

Protestează in mod vehement împotriva practicilor staliniste ale actualei politii politice ( camuflate in interiorul unei instituții a statului roman , care este DNA ) si a modului incalificabil in care a aruncat in lanțuri un OM ( asupra caruia planează principiul prezumției de nevinovăție ). Acest OM este presedintele PSD Neamț , Ionel Arsene. Acest OM este fiu, soț si tata al unei familii devastate in aceste momente si fata de care ne manifestam sprijinul necondiționat si empatia. Acest OM ( pe linga faptul ca deține funcția de Președinte al CJ Neamț ) este un CETĂȚEAN al unei tari democratice , membra a Uniunii Europene. Argumentul suprem de a fi supus regulilor statale, nu a fost suficient in aceste momente in care STATUL PARALEL isi traieste ultimele zbateri. Ionel Arsene a cazut victima unor scenarii, atent “ elaborate “ de activiști ai delațiunii si ai lipsei de scrupule. PSD Piatra Neamț afirma fara rezerve ca Ionel Arsene A FOST EXECUTAT public si privat de libertate , pentru ca trebuia ELIMINAT din zona decizionala a PSD ! Viata si libertatea ( valori fundamentale ale Constituției Romaniei ) lui Ionel Arsene, reprezentau un REAL PERICOL pentru cei care au prădat ani la rindul Municipiul Piatra Neamț ! Acestia se bucura si acum ( nestingheriti ) de roadele jafului lor! Din ratiuni care tin de respectul fata de independența Justiției , nu vom comenta sub nici o forma acuzele care i se aduc . PSD PIATRA NEAMȚ va sesiza de urgenta ambasadele si legațiile diplomatice acreditate la București ale partenerilor europeni si trans-atlantici ai Romaniei , sesizând acest derapaj periculos , un abuz inimaginabil cu consecinte ireparabile si imprevizibile in acest moment. PSD PIATRA NEAMȚ se declara public solidar cu Ionel Arsene si drama prin care trece. PSD Piatra Neamț CREDE in valorile nealterate ale Justiției si ÎNDRĂZNEȘTE sa spere in DREPTATEA care trebuie sa învingă complotul stalinist pus in opera de denunțatori interesați , turnători ai fostei Securități si indivizi șantajați cu .. libertatea sa colaboreze ! RESPECT IONEL ARSENE ! Adevărurile nu se pot ÎNCĂTUȘA !!! 

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Sunt urmări ale acțiunilor cu schimbarea legii justiției, I-mi place OM al uniunii europene cu drepturi, atunci răspundere in fata autorităților la fel, trebuie sa ne respectam ca europeni, sunteți parte integranta

  2. cine raspunde acum de jignirile aduse institutiilor statului, care sunt puse sa faca lumina in toate cazurile de incalcare a legii??Tovarasa presedinta a org municipale, oare nu dv interveniti cu mijloace staliniste in treburile justitiei??De la Calu-Iapa si pana la Grumazesti toti trebuie sa ne supunem legii…Eu, sa fiu procuror DNA m-as autosesiza in legatura cu acesta forma de obstructionare a justitiei…daca nu se va intampla , cumva…

  3. Sa inteleg din articolul asta ca cei din conducerea PSD Neamt isi asuma verdictul procesului dlui Arsene? Adica, daca el se dovedeste a fi vinovat, isi vor depune si ei demisiile, sau implica ambasadele respective doar de dragul de a tine partea colegului lor?

LĂSAȚI UN MESAJ