Publiserv, adica platitorii de taxe si impozite din Piatra Neamt trebuie sa plateasca salariul pe care ar fi trebuit sa-l incaseze timp de vreo 4 ani, fostul director al societatii. Adrian Nita, caci despre el este vorba, actual purtator de distribuiri pe facebook al prefecturesei Soroceanu, a castigat in prima instanta procesul intentat Publiserv pentru concediere abuziva.

Daca decizia ramane definitiva, Nita va avea de incasat aproximativ 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi) suma care reprezinta salariile plus premiul pentru anul in care a fost concediat. Cam acesta este pretul unor interese politice personale si de grup pe care-l au de suportat pietrenii, si acesta este doar un caz.

In 2017, dupa schimbarea majoritatii in CL Piatra- Neamt (PNL-PMP), Adrian Nita a fost schimbat din functie de CA-ul societatii iar in locul sau a fost numit Valentin Ciobanu (PNL) care este si in prezent in functie.

Adrian Nita este un vajnic aparator al cetatenilor si protestatar atunci cand este nevoie. El se afla acum la al treilea partid al carui membru este, dupa ce a trecut pe la PDL, M10 si PSD in prezent. Tot pana in 2017,Nita a fost si partenerul de viata la actualei consiliere a premierului Dancila, Oana Bulai.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.