Doua persoane au fost deblocate ieri de pompieri, una in Piatra- Neamt si alta in Targu- Neamt, dupa ce usile locuintelor nu au mai putut fi deschise:

Joi, 03.11.2016 la ora 12:53, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre o persoană blocată în apartament, la etajul 1 al unui bloc din municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Ajunși la locul intervenției, pompierii salvatori au intervenit pentru deblocarea persoanei din apartament.

Joi, 03.11.2016 la ora 14:48, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre o persoană blocată în apartament, la etajul 3 al unui bloc din orașul Târgu Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Ajunși la locul intervenției, pompierii salvatori au intervenit pentru deblocarea persoanei din apartament.

Tot joi, 03.11.2016 la ora 19:19, pompierii au intervenit si la un incendiu la coșul de fum al unei locuințe din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. A ars funinginea de pe canalul de fum. Cauza probabilă a incendiului – coș de fum necurățat.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.