Deputatul PSD de Neamt, Razvan Cuc, candidat PSD Neamt la Senat, lanseaza un nou atac la adresa la liberalilor, semn ca a intrat in linie dreapta in campania electorala pentru parlamentare. Razvan Cuc spune ca in timp ce Guvernul PNL nu este interesat decat de alegeri in loc sa ia masuri pentru sanatatea romanilor, PSD are pregatit deja un program de guvernare cu masuri care pot fi aplicate din prima zi a instalarii unui guvern PSD la Palatul Victoria. ”Cand PNL nu face nimic, noi, PSD, venim cu lucruri concrete! Au preluat de un an guvernarea și singurul lor scop au fost alegerile parlamentare. Mai întâi anticipate, acum cele la termen. I-a prins pandemia nepregătiți și nici măcar nu au încercat să ia măsuri prin care #sănătatea românilor să rămână prioritatea zero!
 #PSD a pregătit deja un program de guvernare și câteva măsuri concrete care pot fi luate din prima zi de guvernare. Toate au fost discutate cu specialiștii din domeniu și cu cei pe care PSD îi trimite în Parlament după 6 decembrie.
 În primul rând toți românii trebuie să aibă acces sigur și rapid la servicii medicale de calitate, de diagnostic și tratament. Vom îmbunătății supravegherea epidemiologică și vom face în așa fel încât românii care sunt infectați cu SARS-COV-2 să fie identificate rapid.
 În prima zi de guvernare Grupul de Comunicare Strategică condusă de un om care nu a fost în stare să finalizeze nici măcar facultatea și a cărei componență este secret de stat va dispărea, însă va fi înlocuit cu un Centru de Comunicare Integrat COVID-19 din care să facă parte medici, sociologi, psihologi și specialiști în comunicare.
 Există bani, există specialiști, România poate lupta cu această pandemie, însă e nevoie de oameni cu expertiză care să vină rapid cu măsuri concrete!
 Nu mai e mult și PNL va pleca acasă! Pe 6 decembrie românii vor demonstra încă o dată că au dreptate!”, transmite Razvan Cuc.
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.