Publicatia nemteana vestea.net a facut cunsocut publicului larg in urma cu cateva zile, ca sotul (Cristian Soroceanu) prefecturesei de Neamt, Daniela Soroceanu, trudește din greu pentru binele comunitatii, fiind angajat un pic cam ilegal pe model „Dosarul Bombonica – DGASPC Teleorman” în doua posturi cu norma intreaga la stat: director adjunct marketing la Complexul Muzeal Neamț si profesor la Liceul Sportiv din Piatra- Neamt. Cum reuseste el sa fie prezent, sa munceasca si sa ridice leafă in doua locuri simultan, explica vestea.net AICI… Poveste de succes: soțul prefectei, două joburi la stat! Director la Complexul Muzeal și catedră full la Liceu

Intre timp, in publicatia amintita, la rubrica pentru comentarii, a aparut un mesaj de sustinere pentru prefectureasa Soroceanu, cea care are deja o plangere penala la DNA pentru ca a participat la numirea sotului ei pe postul de director de marketing la Complexul Muzeal Neamt. Institutia se află in subordinea CJ Neamt, unde la vremea respectiva era secretar al judetului, onor sotia `mnealui. Mesajul de sustinere este unul ironic, evident. Cel care semneaza comentariul sub numele ”Andrei” vorbeste in numele angajtilor CJ Neamt si roaga insistent pe redactorul articolului mentionat, sa nu o mai atace pe ”doamna Soroceanu” pentru ca exista riscul sa revina pe functia din CJ daca o pierde pe cea de prefect.

Andrei: ”Va rugam!!! In numele angajatilor CONSILIULUI JUDETEAN NEAMT, sa nu o mai atacati pe D-na Soroceranu . Daca acesta gingasa fiinta grobiana va fi demisa de la Prefectura Neamt, se va intoarce inapoi in CJ. Inca se mai aud pe holurile institutiei râsetele grotesti, si rautatile vs favoritismele marsave au lasat urme adanci de adevarat cosmar asupra angajatilor. VA RUGAM!”, spune cel care in mod sigur foloseste numele Andrei ca pseudonim pentru a evita razbunarile la care ar putea fi supus daca se afla identitatea lui reala, lucru care este o practica in CJ Neamt si in Prefectura Neamt, contra nesupușilor”

Asociatia Avertizorilor Nemteni a intrat deja pe fir in cazul Poveste de succes: soțul prefectei, două joburi la stat! Director la Complexul Muzeal și catedră full la Liceu si a trimis o cerere catre directorul Complexului Muzeal Neamt in care îi cere sa spuna daca s-au facut presiuni asupra lui cand a fost angajat pe functie Cristian Soroceanu, si daca acestea au fost facute de Ionel Arsene si/sau Daniela Soroceanu. Directorului i se mai cere sa spuna daca a participat la eventualele ilegalitati comise pentru ocuparea postului respectiv de catre sotul Danielei Soroceanu.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Si tot in premiera va aduc la cunostiinta faptul ca nu mai sta Asociatia Avertizorilor nemteni sa astepte 5 ani verificarile ANI plus eventualele procese, nici raspunsul psd-istei carmen dan, ci sesizeaza DNA STRUCTURA CENTRALA BUCURESTI pt ABUZ IN SERVICIU, FAPTE DE CORUPTIE SI ASIMILATE CORUPTIEI CONF. LEGII 78/2002, FOLOSIREA INFLUIENTEI FUNCTIILOR DETINUTE URMATORILOR: SOROCEANU DANIELA, ARSENE IONEL, DIRECTORULUI CMJ-NEAMT SI NU IN UKLTIMUL RAND LUI SOROCEANU CRISTI CONSTANTIN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.