Club Off Road Piatra Neamt (CORP) se alatura programului educational “Saptamana Scoala Altfel” prin care elevii scolilor romanesti sunt implicati în activitati extracurriculare si extrascolare. Marti, 7 aprilie, la ora 10:00, offroaderii pietrenii împreuna cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Neamt” se vor afla în curtea Scolii Gimnaziale Nr. 2 Piatra Neamt. Scopul actiunii este de a educa, preveni si informa elevii în privinta aparitiei si stingerii unui incendiu si de asemenea, prezentarea celor doua organizatii ca partenere.Colaborarea CORP cu ISU Neamt a început în anul 2014, în urma unei hotarari a IGSU venita pe fondul accidentului aviatic din Apuseni.

Valentin Ciobanu – Vicepresedinte Club Off  Road Piatra Neamt

“Din momentul respectiv noi ne-am supus; întai am facut acest parteneriat cu cei de la ISU Neamt, am desfasurat cateva aplicatii de pregatire, ne-au ajutat la organizarea unui concurs de offroad si de asemenea, de Craciun am distribuit împreuna pachete familiilor sarace din satele montane ale judetului. Noi consideram ca este un parteneriat benefic pentru cetateni; în conditiile în care s-ar întampla un accident auto într-o zona foarte greu accesibila, cei de la ISU ar fi nevoiti sa ne contacteze pentru a putea duce echipe de paramedici sau descarcerare în zona respectiva.”

Pompierii din cadrul ISU Neamt vor prezenta în cadrul evenimentului de la Scoala Gimnaziala Nr. 2 masuri de prevenire si stingere a incendiilor în cadrul unei demonstratii controlate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.