După un an de munca printre tone de hartii si avizari de legalitate in documentele CJ Neamt, secretara judetului Neamt, fosta prefectă PSD Daniela Soroceanu, a luat o binemeritata pauza, la soare, în Egipt. Dupa cum rezulta din pozele puse ieri pe facebook, Daniela Soroceanu este insotita pe langa altii, de partenerul de viata, Cristian Soroceanu (director de marketing la Complexul Muzeal Neamt si profesor de sport la o scoala din Piatra Neamt), de fiul cel mare (consilier parlamentar si consilier personal al vicepresedintei CJ Neamt, Madalina Ciubotaru), dar si de finul Răzvan Măstăcăneanu, angajat la prefectură pe vremea cand nașa Daniela era reprezentantul Guvernului Dăncilă în teritoriu.

Pentru nemtenii care nu-si permit escapade prin tarile calde, sau pentru cei care inca nu au apucat sa plece in vacanță în 2022, Daniela Soroceanu a facut publice mai fotografii in diverse ipostaze, cea mai sugestiva fiind una cu cei doi soti savurand un vin spumant denumit Le Baron (Baronul în franceză).

 

Printre alte hârjoneli foto, o mai regasim pe Daniela Soroceanu simulând cum își mănâncă soțul din palmă, sau in timpul unei escapade cu ATV-ul, ea fiind cea care ține directia.

Pentru cei care nu știu cum arată o vacanță in tara piramidelor, redăm mai jos o parte din fotografiile de pe contul Danielei Soroceanu:

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.