Dupa ce oamenii lui Pinalti incep să ajungă din nou pe functiile in care au fost cand judetul Neamt era sub ocupatie portocalie, Florentina Moise, presedinta PSD Piatra Neamt, rabufneste si vorbeste despre ”Caracatita lui Carabelea”, referindu-se la numirea lui Valentin Mîțu la conducerea Pietei Centrale din Piatra Neamt. ”Cu toate că, PRIMARUL DE PIATRA NEAMȚ a luat la cunoștiință ,din presă de nenumăratele derapaje, chiar recunoscute public de domnul CARABELEA, de o plangere la DNA, plangere ce vizeaza conducerea COMPANIEI MUNICIPALE DE INVESTIȚII URBAN SA, minunati-vă dragi cetățeni :
PRIMARUL A DECIS: il avanseaza pe cel care nu a venit 4 ani la serviciu pe post de șef al PIEȚEI CENTRALE! Ținand cont, că, PIAȚA CENTRALĂ a ars in totalitate sub administrarea aceluiași funcționar.
In loc de luare de măsuri radicale, pe linie de muncă, întreaga caracatiță a alianței toxice de la Primăria Piatra Neamț ignoră presa, colegii din consiliul local și numesc șef de piata centrala un personaj controversat despre care presa a scris in decursul anilor zeci de articole care prezentau cu probe cum acesta este maharul afacerilor a tot ce mișcă in piața centrală!! Primarul, cat si conducera Urbanului ar trebui sa demisioneze de urgență, insa cumatriile de partid si interesele de grup primează in detrimentul intereselor cetatenilor cat si a comerciantilor din piețe!”, spune Florentina Moise, consilier local si presedinta PSD Piatra Neamt.
Mai multe detalii despre numirea lui Mîțu șef la Piata Centrala, AICI- Se reface gașca lui Pinalti în primărie. Mîțu, de la mobilier stradal, din nou șef al Pieței Centrale
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu il certati pe bietul Carabelea el este un nimeni el doar executa oedinele lui CAPO DI TUTTI CAPI don Gigi Jeg Pinalti care face si desface in judet. Asa a ajuns inapoi panarama de Matu Valentin omul de casa a lui Pinalti ordinarii astia au o singura tinta sa fure tot ce nu a fost furat: sa vanda pietele municipiului strandul gradina zoologica si gindola la niste ordinari din gasca lor. Pentru asta vor fi reactivati asofroniei lichidatorul impreuna cu misaila piese importante din planul lui Pinalti. Deocamdata tolomacul de presedinte de club varul lui Pinalti pe numele de Mestecaneanu a fost retras in plan aecund sa nu mai stea presa cu ochii pe ei. Aceasta madam de la PSD pe nume Moise Florentina sa taca naibii din gura ca la alegerile locale a retras de pe sectii oamenii de baza ai partidului si a pus in loc #rezistenti care au avut rolul de al scoate pe Carabelea primar. Ea pesembe ca este nemultumita de faptul ca nu a primit functia de viceprimar cum i s-a promis iar la partid o sapa de zor madame Simionica o alta persoana de toata jena care nu cunoaste rusinea. Sa vezi paruiala la organizatia PSD municipala P Neamt intre cele 2 muieri…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.