Cautarile barbatului care s-a aruncat de pe podul Caprioara, continua zilnic, insa el pare de negasit. Nici ieri, dupa patru saptamani de cand a fost inregistrat evenimentul, pompierii nu au reusit sa dea de cadavrul sau, anunta ISU Neamt:

Miercuri, 14.12.2016, în intervalul orar 09:20 – 16:30, 1 ofițer și 3 subofițeri cu o barcă de căutare salvare și o autospecială pentru scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț, au reluat căutările persoanei declarată dispărută la data de 17.11.2016 în râul Bistrița, lacul „Reconstrucția” din municipiul Piatra Neamț. În urma căutărilor, persoana nu a fost găsită

Corpul barbatului a fost cautat si cu scafandri, (Vezi stirea aici!) apoi s-au suplimentat fortele, cautarile fiind efectuate la un moment dat cu trei barci, una dintre ele fiind echipata cu sonar, dar fara niciun rezultat (Vezi aici!)

Ramintim ca in urma cu apropae o luna de zile, pe 17.11.2016, un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca o persoana s-a aruncat in raul Bistrita, de pe podul de la Caprioara din Piatra- Neamt (Vezi stirea aici!)

Ulterior, a aparut informatia ca persoana care s-a aruncat de pe pod, ar  putea fi un elev de la Liceul Teologic din Piatra- Neamt, care a disparut din curtea scolii cu o ora inainte de a fi anuntat incidentul la 112 si nu a mai aparut nici pana astazi. Cele mai multe indicii conduc catre aceasta ipoteza, mai ales ca descrierea martorului, privind vestimentatia si semnalmentele fizice ale sinucigasului, corespund cu imaginile susprinse in aceeasi zi de camerele de luat vederi din curtea scolii in care invata elevul in varsta de 18 ani.

Dupa doua saptamani, a iesit la iveala si un presupus motiv pentru care elevul ar fi putut sa-si ia zilele, acesta fiind relatia sa nefireasca cu o profesoara care preda la clasa lui: Vezi articolul aici!

Anul trecut, cadavrul unui tanar care s-a aruncat tot de pe podul Caprioara, a fost gasit dupa mai mult de o luna de cautari.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.