Un tanar din Dobreni a fost retinut ieri de politistii din Piatra Neamt, dupa ce a fost identificat ca autor al unei talharii, comise in plina strada. ”La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizați de către un bărbat, de 48 de ani, din Piatra Neamţ, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 2 decembrie a.c., polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, la data de 22 noiembrie a.c., prin exercitarea de acte de violență, un tânăr de 29 de ani, din Dobreni, în timp ce se afla pe o stradă din Piatra Neamţ, ar fi deposedat un bărbat de 48 de ani, de telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu de 1.000 de lei”, informeaza IPJ Neamt.

Ieri, tanarul a fost arestat preventiv, in urma unei decizii a judecatorilor de la Judecatoria Piatra Neamt. ”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ privind pe inculpatul Drăghici Alexandru Ioan, recidivist, aflat în Centrul de reţinere şi arest preventiv Neamţ, şi dispune arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 03.12.2019 până la data de 01.01.2020 inclusiv, luând act că inculpatul este cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 5446/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată’‘, se arata in minuta instantei.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.