400 de litri de motorină în valoare de aproximativ 3.000 de lei au furat doi hoți în noaptea de duminică spre luni (17/18 decembrie), din rezervoarele a 3 TIR-uri parcate în zona centrală a comunei Piatra Șoimului (jud. Neamț), lângă fostul stadion.

Cele 3 camioane aparțin unei firme de transport din localitate, iar lovitura a fost dată în urul orei 2. Dintr-o înregistrare de pe o cameră de supraveghere din zonă, reiese că hoții purtau cagule și au sustras combustibilul după ce au distrus capacele rezervoarelor. Paguba ar fi fost mult mai mare, dacă cei doi nu ar fi fost ”deranjați” de o mașină care trecea intâmplător prin zonă, la vederea căreia au rupt-o la fugă. Într-un pârâu din apropiere au fost găsite abadonate mai multe recipiente pregătite pentru a fi umplute cu motorină, dar pe care hoții nu au mai apucat să le ia.

La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Piatra Șoimului au fost seizați, de către un tânăr de 25 de ani, administrator al unei societăți comerciale cu privire la faptul că, a fost victima infracțiunii de furt.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras din rezervoarele a 3 autoutilitare cantitatea de aproximativ 300 de litri de combustibil.

În cauză polițiștii continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în vedera identificării autorilor și stabilirii situației de fapt”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.