Trupurile femeii si ale celor doi copii de 13 si 18 ani, ucisi cu sange rece chiar de tatal lor, vor ajunge astazi in jurul orei 16 in satul Totoiesti, comuna Tupilati, Judetul Neamt unde vor fi inhumate. Monica Buliga era nascuta in Piatra- Neamt iar parintii ei s-au stabilit in comuna Tupilati dupa ce s-au pensionat.

Intre timp, au aparut si rezultatele autopsiilor victimelor odiosului criminal.

Potrivit raportului preliminar al acestora, victimele au fost omorâte în somn, fără a opune rezistenţă.
Loading...

Criminalul din Brașov, Florin Buliga și-a ucis soția cu trei lovituri de cuțit, fiica cu opt lovituri, iar băiatul cu trei lovituri de cuțit, toate în dreptul inimii.

„Raportul preliminar al autopsiei confirmă că victimele au fost înjunghiate în somn. Din acest raport reiese că nu prezintă urme de apărare, semn că victimele nu s-au putut lupta pentru viaţa lor. Urmează să primim redactatraportul complet şi atunci vom avea mai multe informaţii. Aşteptăm în zilele următoare şi rezultatul analizelor de sânge şi urină prelevate de la Florin Mircea Buliga, care ne vor arăta dacă a consumat alcool sau droguri în ziua crimei”, a declarat procurorul de caz Daniel Dancă, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, potrivit România Tv.

În urma celor întâmplate, procurorii braşoveni au dispus o expertiză toxicologică în cazul bărbatului pentru a se afla cu exactitate dacă acesta a consumat droguri în ziua crimei. De asemenea, urmează să se afle dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Sursa citată mai informează că bărbatul în vârstă de 43 de ani a recunoscut că este consumator de cannabis, însă a declarat la audieri că în ziua tripei clipe nu a consumat droguri.

„Am dispus să se efectueze expertiză toxicologică, ca să vedem dacă avea substanţe suspecte în sânge, la momentul comiterii faptei şi aşteptăm rezultatul. Apoi se va dispune expertiză de stabilire a discernământului, pentru că este important ca medicii legişti, psihiatri care îl vor examina să cunoască şi acest lucru. Una este dacă era drogat şi alta este dacă era în deplinătatea facultăţilor. A recunoscut că este consumator, însă când l-am întrebat dacă în ziua faptei a consumat droguri a negat acest lucru, cu toate că în maşină s-au găsit nişte substanţe ce păreau să fie droguri. E important să stabilim dacă era drogat în ziua respectivă”, a spus procurorul Daniel Dancă.

Florin Buliga şi-a înjunghiat soţia şi pe cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani, în noaptea de luni spre marţi. A doua zi, bărbatul s-a prezentat la Poliţie și s-a autodenunțat. În fața anchetatorilor, criminalul a povestit întreaga scenă și a spus că și-a trimis familia „către o lume mai bună, că le-a eliberat sufletele.” (sursa: evz.ro)

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Disperarea unora dintre semeni nostri la ce se intimpla în țară îi duce la gesturi extreme suferind in cazul de față tocmai cei mai apropiați făptuitorului: Doamne ferește si nu ne lua mințile. . Păcat pentru aceste ființe nevinovate, mare pacat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.