Europarlamentarul PNL Rares Bogdan, a sters pe jos astazi cu Ionel Arsene, intr-o conferinta de presa sustinuta la Piatra Neamt alaturi de Mugur Cozmanciuc si de Andrei Carabelea. Rares Bogdan a spus despre Arsene ca este un baron extrem de toxic, ca PSD urmareste sa tina populatia din judet in saracie pentru a fi mai usor de manipulat si ca locul hotilor este la puscarie, criticand in acelasi timp nepasarea Parchetelor in fata faptelor de coruptie comise de oamenii politici ”Oamenii care sunt sărmani, care primesc ajutoare sociale, care au disperarea că nu știu cum să aibă grijă de copii, sunt mai ușor de manipulat și asta cred că vor baronii PSD, inclusiv asta din Neamț, care este un baron extrem de toxic. Dar din 27 septembrie cred că se termină o etapă, în care baronii, conții, grofii, care și-au bătut joc de cetățeni nu o să o mai facă.

O mare parte din Moldova este baronizată, de baroni ca Oprișan, Dumitru Buzatu sau de noul baron Ionel Arsene. Au ținut județele în sărăcie și este o durere pentru mine să văd că sunt atât de mari. Știți de ce vor sa îi țină pe oameni în sărăcie? Ca să îi sperie, să îi conducă. Asta trebuie să înceteze! Am încredere de Mugur Cozmanciuc și Andrei Carabelea, patrioți amândoi, au priceperea și înțeleg ce înseamnă bani europeni și vor produce schimbarea.

Unde stau hoții în democrație? Stau la pușcărie în mod normal. În România o parte din hoți stau în funcții publice. Observ o timorare nepermisă din partea parchetelor la adresa clasei politice din România. De aceea îi invit să se uite pe plângerile făcute, la sesizările cetățenilor și să iasă din vacanță!

Europarlamentarul PNL a tinut sa puncteze si diferentele majore privind stadiul de dezvoltare, intre judetele conduse de ”baroni” PSD si judetele cu conducere de dreapta. ”Diferențele nu țin de mentalitatea oamenilor, ci de modul în care este administrat acest județ, codaș la accesări de fonduri europene. Cred că cei care au condus județul nu au vrut bani europeni de frica să nu fie prinși de OLAF sau alte instituții europene de control. Cum să fi un județ codaș la investiții în turism, când ai potențialul pe care îl are județul Neamț? Să îți bați joc de acest potențial ține de cei care sunt în administrație.

Îi invit pe toți nemțenii, pe cei de la Piatra Neamț, Roman sau din restul localităților să cumpănească și să aleagă bine! În următorii 4 ani la putere va fi Guvernul PNL, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis, care vor munci pentru a îmbunătăți viața cetățenilor. Mă doare sufletul să văd că la Ialomița, Giurgiu, Brăila, Vaslui și la Neamț, din păcate, situația este complet diferită din punctul de vedere al calității vieții, al locurilor de muncă, al investițiilor străine, comparat cu ce este la Cluj, Suceava, Alba, Timiș, Arad, Bihor sau Brașov.

Diferența este prea mare și e dată de oameni care conduc aceste județe. Sunt convins că Mugur știe ce are de făcut pentru Neamț și că Andrei știe ce are de făcut pentru Piatra Neamț. Aceste plasări ale Neamțului pe penultimul loc când e vorba de accesarea de bani europeni arată clar că trebuie făcut ceva.

Începutul este pe 27 și îi aștept pe nemțeni la vot. Cred foarte sincer că vor vota cu capul, cu creierul, cu sufletul deschis, pentru că niște români patrioți, care iubesc enorm acest județ și se vor bate, într-un parteneriat cu cei de la București, cu cei din PPE, pentru ca Neamțul să răzbată, să iasă din acest con de umbră al sărăciei pe care cei de la PSD l-au păstrat și vor să îl păstreze”, a mai spus Rares Bogdan.

Declaratiile complete, in materialul video de mai jos (sursa- Jurnal FM):

Declaratii de presa -Rares Bogdan europarlamentar. Piatra Neamt 10 09 2020

Declaratii de presa -Rares Bogdan europarlamentar. Piatra Neamt 10 09 2020

Publicată de Jurnal FM pe Joi, 10 septembrie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.