Un sofer din Galati, in varsta de 27 de ani, a provocat un accident rutier in urma caruia cinci oameni au ajuns la spital.

El a trecut prin celebra intersectie de la Girov, jud. Neamt, ca prin branza, fara sa o vada, in aceasta noapte in jurul orei 1:00.

Barbatul circula la volanul unui autoturism Ford pe drumul judetean care se intersecteaza cu cel national (Piatra Neamt- Roman), dinspre Dobreni spre Roznov, iar in intersectia de la Girov a izbit in partea lateral-dreapta un Volkswagen Passsat care se deplasa regulamentar dinspre Roman spre Piatra- Neamt.

In urma impactului, Passatul a fost proiectat la peste trei zeci de metri, pe acostamentul de pe contrasens, intr-un gard, dupa ce a sarit un sant.

Fordul a trecut prin intersectie si s-a oprit tot intr-un sant.

Cei doi soferi, doua tinere de 17 ani din Ford si sotia soferului Passatului au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean Neamt. Din informatii neoficiale, cel mai grav a fost ranita sotia soferului Passatului si una dintre tinerele de 17 ani, restul suferind contuzii minore.

Soferul din Galati venea de la Agapia, insotit de alti doi tineri care circulau intr-o alta masina si se indreptau spre casa. Ele venise de la Galati in cursul zilei de ieri si dormise doar o ora la amiaza. Amicul sau, care circula in spatele lui in momentul accidentului, a declarat ca i-a facut semne cu farurile cand si-a dat seama ca acesta nu va opri sa acorde prioritate in intersectie, insa nu a fost observat, cel mai probabil din cauza oboselii acumulate.

Semnalizarea din intersectia rspectiva a fost refacuta si in ultimul timp acolo nu au mai fost accidente, dupa mai multi ani in care accidentele rutiere se petreceau chiar si zilnic, din cauza proastei semnalizari rutiere.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.