Bărbatul de 54 de ani din Piatra Neamț care și-a incendiat în data de 17 iulie locuința este cercetat de polițiști și pentru comiterea infracțiunilor de amenințare cu acte de violență și hărțuire la adresa soției lui, pe care ar fi căutat-o în repetate rânduri la locul de muncă și acasă la parinții ei. Potrivit I.P.J. Neamț, acesta a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Piara-Neamț:

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

La data de 19 iulie a.c., în urma probatoriului administrat, s-a dispus extinderea cercetărilor faţă de bărbatul de 54 de ani şi cu privire la comiterea infracţiunilor de ameninţare şi hărţuire. Acesta este bănuit că ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă  soţiei sale, în vârstă de 50 de ani,  pe care a căutat-o, în repetate rânduri, la locul de muncă şi la domiciliul părinţilor săi.

În fapt, la data de 17 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ au  fost sesizaţi de o localnică, despre faptul că soţul acesteia a incendiat locuinţa comună, din Piatra-Neamţ. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că pe fondul  consumului de alcool şi a unui conflict intrafamilial, un bărbat, de 54 de ani, ar fi stropit cu o substanţă inflamabilă interiorul locuinţei, după care i-a dat foc.

Incendiul izbucnit a fost lichidat de un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Neamț, fără a rezulta victime.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, bărbatul fiind internat de polițiști la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Neamţ, în vederea expertizării neuropsihiatrice.”

Reamintim că în data de 17 iulie, bărbatul de 54 de ani a dat foc locuinței comune pe fondul consumului de alcool și a unui conflict cu soția lui.

Andreea LARGER (sursa: I.P.J.NEAMȚ)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.