Inspectoratul Scolar Neamt face verificari la o scoala dintr-o comuna din zona orasului Roman, dupa ce un elev a fost blocat pe ”Clasroom”, afirma surse din institutia mentionata.

Elevul de clasa a V-a ar fi fost blocat pe platforma de invatamant online chiar de catre directoarea scolii, dupa ce acesta ar fi fost indisciplinat in timpul orelor de curs si ar fi tulburat desfasurarea acestora. Desi initial verificarile au mers pe un ”abuz” din partea directoarei, pentru ca masura este echivalenta cu a scoate un elev din clasa in varianta prezentei fizice la ore, concluziile preliminare arata ca decizia ar fi justificata, intrucat mai multi profesori ar fi reclamat atitudinea nepotrivita a elevului de clasa a V-a, in timpul orelor online. Ancheta ISJ Neamt este inca in desfasurare. Revenim.

La ISJ Neamt mai este in desfasurare o ancheta, dupa scandalul profesorului de matematica de la Liceul Dimitrie Leonida, acuzat ca ar fi hartuit sexual o eleva de 21 de ani (Profesorul acuzat de hărțuire sexuală, ar fi intrat în greva foamei. Surse: nu este la prima abatere)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.