PSD Neamt pregateste, in octombrie, revolutia rosie in invatamantul din judetul nostru. Acesta este mesajul adresat de Viceprimarul PNL Piatra Neamt Constantin Teodorescu parintilor si elevilor din Neamt. Pe scurt, acesta il acuza pe liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, ca pe de o parte le transmite nemtenilor ca sustine invatamantul nemtean, in timp ce ar incerca sa preia de la cel mai mic si pana la cel mai mare nivel controlul asupra scolilor.

Comunicat de Presa –  Constantin Teodorescu – Vicperimar Piatra Neamt

“Parintii si elevii trebuie sa stie de ce invatamantul din judetul Neamt are de suferit. Parintii si elevii trebuie sa stie ca directorii institutiilor de invatamant din Neamt se afla acum pe functii fara examen, doar pe semnatura Inspectoratului Școlar Judetean controlat de PSD.

PSD Neamt, prin oamenii lui de la varful Inspectoratului Scolar Judetean, pregateste in luna octombrie un examen „aranjat” prin care favoritii PSD sa preia functiile de directori.

In conditiile acestea, cum poate domnul Ionel Arsene, seful PSD Neamt, sa afirme ca el este alaturi de parinti si elevi, iar eu impotriva… Eu spun adevarul, dansul il ascunde!

Domnule Ionel Arsene, dascalii, parintii si elevii au nevoie sa fie sprijiniti de oameni care constientizeaza problemele invatamantului, nu de politicieni care nu le recunosc. Este un gest de iresponsabilitate sa nu recunosti problemele comunitatii tale si sa nu incerci sa le rezolvi.

Domnule Ionel Arsene, cel care v-a scris textul numit <drept la replica> v-a pus intr-o situatie jenanta si sunt convins ca ati citit comentariile cititorilor, care s-au indreptat exclusiv impotriva dumneavoastra. Presupun ca sunteti singurul care hotaraste ceea ce se intampla in PSD Neamt si asta va da o siguranta tipic comunista de ”conducator absolut”. In democratie, nu si in PSD, se cauta lideri puternici care sa faca echipa in jurul lor. Faptul ca imi atrageti atentia cu privire la modul in care se face politica pentru oameni … iar va pune intr-o situatie jenanta.

Personal nu va cunosc decat din auzite, nu am stat niciodata la aceeasi masa, dar renumele de care va bucurati vorbeste de la sine. Totusi, nu am avut ocazia sa va multumesc, dar o voi face acum: decizia dumneavostra de a cuceri democratic primaria Piatra-Neamt m-a adus in pozitia de viceprimar. In acest context daca doriti sa aflati ceea ce am facut pentru oras sau pentru elevi, va invit sa-i intrebati chiar pe colegii de partid, ei stiu, a se vedea premierea elevilor olimpici, sustinerea centrului de excelenta, etc.

Spre deosebire de totalitarismul tip PSD, ceea ce am scris eu nu a avut nevoie de aprobarea cuiva si ultimul lucru care as putea sa-l fac este sa-mi fac popularitate intr-un dialog cu Ionel Arsene. Oricum, dupa ce PNL va castiga alegerile la primaria Piatra-Neamt, vom invita consilierii PSD sa ne fie alaturi in a pune cetateanul in pozitia de a decide pentru oras. Echipa castigatoare o veti afla si dumneavoastra.”

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] PSD Neamt pregateste, in octombrie, revolutia rosie in invatamantul din judetul nostru. Acesta este mesajul adresat de Viceprimarul PNL Piatra Neamt Constantin Teodorescu parintilor si elevilor din Neamt. Pe scurt, acesta il acuza pe liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, ca pe de o parte le transmite nemtenilor ca sustine invatamantul nemtean, in timp ce ar incerca sa preia de la cel mai mic si pana la cel https://tvmneamt.ro/viceprimarul-constantin-teodorescu-arsene-gest-iresponsabil-revolutie-rosie-in-in&#8230; […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.