Actualizare: La ora 18:30, traficul rutier s-a reluat pe ambele sensuri de mers. Semiremorca era încărcată cu miez de nucă. Doar norocul a făcut ca la momentul desprinderii de capul tractor, pe sensul opus de mers, să nu circule niciun autovehicul, altfel, s-ar fi putut produce o tragedie.

Știrea initiala: Traficul rutier pe pasul Petru Vodă (zona Pluton) din judetul Neamt, se desfasoara pe un singur sens de mers de ore bune, după ce în jurul orei 13, vagonul (semiremorca) unui TIR condus de un cetatean din Republica Moldova, in varsta de 45 de ani, s-a desprins de capul tractor intr-o curba si s-a oprit la marginea pădurii, blocând o bandă de circulatie.

Accident rutier pe DN 15B, Pluton, județul Neamț. Vagonul unui autotren înmatriculat în Rep. Moldova s-a decuplat de capul tractor, blocând jumătate din corpul drumului. Trafic dirijat. Circulați cu atenție!”, a transmis DRDP Iasi.

Conform IPJ Neamt, la ora 17, era asteptat un utilaj pentru mutarea semiremorcii si deblocarea benzii de circulatie. Nu au fost victime si cel mai probabil, soferul moldovean va fi amendat.

I.C. (sursa foto- DRDP Iasi)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.