Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au intervenit pentru aplanarea și luarea măsurilor legale în urma unui conflict izbucnit între patru bărbați din localitatea Săvinești. Cei în cauză fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 21 mai 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică.

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, procedând la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 51 de ani, din Săvinești, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia cei în cauză ar fi provocat distrugeri pe terasa unei societăți comerciale din Săvinești, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În urma documentării activității infracționale a celor implicați și având în vedere pericolul social al faptelor, față de 4 persoane, a fost dispusă  măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că cei în cauză nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancţionați contravențional conform Legii 55/2020, cu amendă în cuantum de 10.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, amenințare, lovire sau alte violenţe și distrugere.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.