Procurorii DGA Neamt au descins astazi la Ocolul Silvic Pipirig. Conform surselor tvmneamt.ro, ar putea fi vorba de un flagrant cu luare de mita, cel putin doi angajati de la Ocol fiind condusi la audieri. Cladirea Ocolului Silvic este sub sigiliu la acest moment, perchezitiile fiind inca in desfasurare. Au loc perchezitii si la domiciliile unor persoane. ”Astăzi, 13 mai 2021, polițiști anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, cu sprijinul altor șapte servicii județene anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, pun în executare 9 mandate de percheziție, dintre care unul la sediul unei instituții publice, precum și 8 mandate de aducere emise pe numele a doi suspecți (funcționari publici) și alte șase persoane fără calitate specială.

În cauză se efectuează cercetări față de cei 8 suspecți pentru săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de Codul Silvic, infracțiuni de corupție și de fals.

Cercetările vor continua la sediul unității de parchet pentru stabilirea întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Suportul de specialitate în cauză este asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Suceava.

La efectuarea perchezițiilor se beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț”, transmite DGA intr-un comunicat de presa.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.