A fost pârjol seara trecuta (29 august) in comuna Borlesti, la iesirea spre Tazlau. Un incendiu de proportii izbucnit la u depozit de baloti de paie, a afectat 3 case din 3 gospodarii, a facut scrum tone de furaje si mai multe anexe gospodaresti au fost mistuite de flacari cu tot cu animale in interior, anunta ISU Neamt.

Au intervenit mai multe echipaje de pompieri ISU, sprijinite si de pompierii voluntari din Tazlau si Roznov. Incendiul s-a manifestat pe mai mult de 1.000 de metri patrati, fatada uneia dintre locuintele din apropierea focului, fiind afectata de temperatura extrem de ridicata.

În urma incendiului de aseară din comuna Borlești, au fost afectate trei gospodării. Au ars și au fost deteriorate: acoperișurile a două locuințe, fațada și tâmplăria altei case, șase anexe gospodărești, cu bunurile din interior, inclusiv doi porci și 10 păsări, și un depozit de baloți de fân (aproximativ 18 tone).
Cauza probabilă a producerii incendiului este căldura solară acumulată, concentrată sau reflectată”, a declarat lt. Andrei Grancea, comandantul Detasamentului de pompieri Piatra- Neamt.

Ionut CORFU (sursa foto si video: ISU Neamt)

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.