O femeie de 69 de ani din comuna Dulcești, jud. Neamț, a rămas fără un picior după ce fost sfâșiată de popriul ei câine. Potrivit SAJ Neamț, femeia a fost găsită de echipajul medical, cu amputație a piciorului stâng. ”30.01.2024, ora 20:42, Comuna Dulceşti – sat Cârlig, pacientă sex feminin, 69 ani, diagnostic: policontuzionată prin atac canin, amputaţie membrul inferior stâng, hipotermie. La caz s-a deplasat un echipaj cu medic care a transportat pacienta la CPU – Spital Municipal Roman”, a transmis Ambulanța Neamț.

În cauză a fost deschis un dosar penal. ”La data de 30.01.2024, orele 21:02, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost mușcată de un câine.

Politistii din cadrul sectie s-au deplasat la fata locului, unde au identificat în gradina imobilului, întinsă pe sol o femeie, ce prezenta o rană la nivelulul piciorului stang.

A fost solicitat un echipaj SAJ Neamt, care au constatat faptul că ca plaga este produsa prin mușcătura de un animal, victima fiind transportata la Spitalul Municipal Roman.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Neamț a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 12 alineatul 1 si 2 din OUG 55 din 2002 raportat la articolul 194 alineatul 1 litera a Cod penal”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

I.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.