Actualizare- 15 august: Vezi AICI O dispariție extrem de ciudată. Fata cu sindrom Down dispăruta din Borca, găsită la Dobreni după 5 ore

Actualizare- 15 august: Tanara a fost gasita în cursul nopții. ”La o examinare sumară aceasta nu prezintă leziuni vizibile, dar organele de poliție urmează ca, după internarea persoanei, sa solicite alte evaluări pentru a exclude posibilitatea săvârșirii vreunei infracțiuni în dauna acesteia”, a transmis IPJ Neamt.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Bicaz continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei VASILUCA ANA, de 19 ani, dispărută la data de 14 august 2021.

La data de 14 august a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizaţi de către o femeie de 55 de ani, cu privire la faptul că, VASILUCA ANA de 19 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Borca, unde se afla sub supravegherea unei rude, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.00 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.45 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, constituție robusta, ochi căprui cu formă asiatică.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare verde, pantaloni tip training de culoare negru, încălțăminte tip balerini de culoare albastru închis.

Aceasta este cunoscută cu afecțiuni medicale-sindromul Down.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Borca, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.