ACTUALIZARE STIRE ORA 16: Profesoara a fost arestata preventiv

Retinerea profesoarei Marc Crinela (vezi stirea aici!), sub acuzatia ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor care era si elevul sau, Sandulache Marius, declanseaza o ancheta a Inspectoratului scolar Judetean Neamt: ”Noi am facut o ancheta preliminara, dar am oprit-o pentru ca se facea o ancheta a politiei. In conditiile nou create, dupa ce vom primi o informare de la IPJ Neamt, va fi demarata o noua ancheta la Scoala Pangarati, unde este angajata profesoara si unde preda pana ce a fost retinuta, dar si la Liceul Teologic din Piatra- Neamt”, a declarat Viorel Stan, seful ISJ Neamt.

In mod sigur, profesoarei de limba si literatura romana ii va fi desfacut contractul de munca si va pierde dreptul de a activa in sistemul de invatamant. Totodata, probabil se va cere si un examen psihologic.

Preotul Ovidiu Cojan, directorul Liceului Teologic a declarat pentru tvmneamt.ro, ca in opinia sa, nu are de ce sa fie sanctionat in urma unei anchete, pentru ca el nu a aflat despre ce se intampla in unitatea de invatamant decat dupa disparitia elevului si pentru ca relatia dintre elev si profesor nu s-a consumat in incinta scolii, prin urmare, el nu-si asuma nicio responsabilitate in acest caz.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.