Postarita de la Piatra Soimului ar fi fost jefuita in seara de 28 octombrie 2014 in timp ce distribuia pensiile in comuna. Subiectul nu a fost mediatizat la vremea respectiva de catre politie intrucat ancheta merge pe toate variantele pe care o astfel de situatie le impune. Cu atat mai mult cu cat politistii vor sa dea de urma faptasilor care au plecat cu o suma considerabila de bani.

Elena Bulgarea, ofiterul de presa al Politiei Neamt
„Se fac cercetari in ce priveste o sesizare din data de 28 octombrie 2014 privind aceea ca un salariat al companiei de posta din comuna Piatra Soimului i s-ar fi sustras peste 10.000 de lei”

Despre acest caz se spune ca femeia avea asupra ei cateva sute de milioane lei vechi in momentul cand doi indivizi cu fetele acoperite cu un soi de cagule au coborat dintr-o masina neagra, au atacat-o pe postarita si i-au luat „un pumn de bani”. Deocamdata politia cauta doi suspecti in aceasta ancheta in care va trebui deslusit de ce femeia nu a anuntat incidentul iemediat la 112 ci a mers si a anuntat dirigintele si abia apoi acesta a reclamat furtul.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.