Un  barbat de 42 de ani si o femeie de 64 de ani, pot considera că s-au născut a doua oară astăzi, după ce au scăpat teferi și nevătămați dintr-un accident rutier care ar fi putut avea urmari foarte grave. Cei doi se aflau intr-un autoturism condus de femeia de 64 de ani, cand aceasta a pierdut controlul directiei de mers si a plonjat în gol 5 metri, in albia unui pârâu de pe un drum comunal din Pangaracior, comuna Pangarati. “La data de 11 octombrie, în jurul orei 12:30 polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe un drum comunal, în localitatea Pângăricior.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 64 de ani, din Pângăricior, conducea un autoturism în localitatea Pângăricior, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în albia pârâului Pângăricior, la o diferență de nivel de aproximativ 4-5 metri.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona- IPJ Neamt.

La ora 12:16, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Pângărăcior din comuna Pângărați.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Un autoturism în care se aflau două persoane (un bărbat de 42 de ani și o femeie de 64 de ani) a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în pârâul Pângărăcior.

Până la sosirea forțelor de intervenție cele două persoane s-au autoevacuat. Ambele persoane au refuzat asistența medicală oferită de echipajul SMURD TIM”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C. (sursa foto- ISU și IPJ)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.