Actualizare: Vezi aici imagini VIDEO cu momentul impactului

Stirea intitala: Un autoturism s-a rasturnat in vestita intersectie de la Girov, astazi (4 noiembrie) in jurul orei 13, dupa ce un sofer din Bacau care circula la volanul unui autoturism Skoda, a trecut prin intersectie ca prin branza.

El venea dinspre Roznov si se indrepta spre Dobreni, iar odata ajuns in intersectie nu a oprit pentru a acorda prioritate, lovind din partea lateral stanga un autoturism Renault, care circula pe drumul cu prioritate, dinspre Girov spre Piatra- Neamt. Renault-ul a fost proiectat intr-un Logan oprit pentru a acorda prioritate, apoi s-a rasturnat, oprindu-se pe cupola in mijlocul intersectiei.

La volanul masinii rasurnate se afla un barbat in varsta de 50  de ani din Danesti,comuna Girov, care a iesit din masina pe picioarele sale, viu si nevatamat, refuzand sa fie transportat la spital. El a declarat ca soferul Skodei a patruns in intersectie cu viteza, fara sa se asigure, luandu-l prin surprindere. Barbatul a mai spus ca a scapat fara nicio zgarietura pentru ca avea centura de siguranta si pentru ca tot timpul poarta in buzunarul de la piept, poza parintelui Iustin, pe care a scos-o si a aratat-o reporterului.

Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime, desi impactul a fost destul de puternic si ar fi putut avea urmari foarte grave.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. „Pierderile de vieţi omeneşti şi pagubele din cauza acelei intersecţii improprii trebuie să înceteze. Nu vreau să mai aud de accidente în judeţul Neamţ provocate de drumuri stricate, intersecţii neconforme sau de proastă semnalizare. Fac tot ce este legal posibil, indiferent de costuri, ca cei care folosesc drumurile din judeţ să fie în siguranţă“, a declarat Ionel Arsene, preşedinte CJ Neamţ. – august 2016
    Banii s-au bagat, foarte multi, dar accidentele cotinua cu aceeasi frecventa. Multumim, partid iubit!

  2. Criminalii principlai sunt cei care nu fac ceea ce oriunde in Europa se face in asemenea cazuri .
    Adica un giratoriu mare, care e singura solutie laa ceste tipuri de intersectii . Bizonul roman nu da prioritate si se moare fara sens acolo . Loc este , si daca nu e de ajuns se poate rechizitiona pentru asta .Vointa sa fie si se rezolva toate .

  3. Evident, pesedeul e vinovat ca soferul din Bacau nu a acordat prioritate.Marele noroc e ca Iustin a fost pe faza, vigilent chiar si in situatia ‘mnealui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.