Ionel Arsene, supranumit de adversarii politici ”baronul PSD Neamt” a reusit sa arunce in aer organizatia PSD Neamt, dupa ce a schimbat în mod despotic conducerea organizatiei PSD Roman si a impus-o in functie de conducere (coordonator) pe Oana Bulai, candidata PSD pe locul 2 pe listă, la Camera Deputatilor.
Lăsat pe tușă, actualul senator PSD Dan Manoliu, lanseaza un atac dur la adresa ”baronului” Arsene, pe care îl acuză ca nu respectă regulile democratiei in partid: ”Dragi nemțeni, La Comitetul Executiv PSD Neamț de ieri, fără nici o explicație prealabilă, președinte Ionel Arsene a cerut dizolvarea Organizației Municipale Roman pe motiv că e “închistată și îmbătrânită”.
Consider că este o măsură abuzivă ținând cont de faptul că rezultatele obținute prin munca tuturor membrilor organizației Municipale Roman au fost unele bune, așa cum a recunoscut chiar și dânsul.
Dacă dorea cu adevărat reformarea organizației, putea cere demisia mea, eu fiind dispus să fac acest pas pentru binele organizației. Nu se poate să îi nedreptățești pe toți oamenii care au depus eforturi pentru a scoate un rezultat bun, chiar și în condițiile în care totul a fost impus chiar de președintele Ionel Arsene, care nu a acceptat nici ca eu să candidez la funcția de primar al Municipiului Roman.
Regret această decizie a lui Ionel Arsene. Le mulțumesc membrilor organizație PSD Roman pentru că mi-au fost alături, la bine și la greu, în cei 6 ani cât am fost președinte”, este mesajul senatorului PSD, după ce ”baronul” Arsene a decapitat organizatia PSD Roman.
PSD Neamt nu a comunicat presei nimic oficial despre schimbarile privind functiile din partid si nici despre numele candidatilor social democratilor la parlamentare, ca si cum partidul ar fi PFA-ul ”baronului Arsene”.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. DE CE TOȚI COMENTEAZĂ DUPĂ CE NU MAI AU FUNCȚII??????
    CÂND AVEAU FUNCȚII, NU SE FĂCEAU ACELEAȘI ABUZURI DIN PARTEA LUI ARSENE???
    CINE SE REVOLTĂ?????? MANOLIU!!!!!!! BLEEEEHHHHHH……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.